Golden Kamuy Sezona 3 Epizoda 3: Datum izdaje, predogled in vse, kar morate vedeti!

Zlati Kamuy 3. sezona 3. epizoda: Japonec je rokav serije. Ilustriral in napisal ga je Satoru Noda. Za anime ga je prilagodil Geno Studio. In tretja sezona je nedavno izšla oktobra 2020. Do zdaj sta izšli 2 epizodi. In ta teden je 3rdepizoda bo izšla.

Datum izdaje

3. epizoda 3. sezone Golden Kamuya naj bi izšla 19. dnethOktober. Toda čas in datum za različne časovne pasove sta naslednja:



  • 8.00 PDT - 19. oktober
  • 15.00 UTC - 19. oktobra
  • 16.00 BST - 19. oktober
  • 17.00 CEST - 19. oktober
  • 11.00 EDT - 19. oktober
  • 1.00 AEST - 20. oktobra

Odpravite se na Crunchyroll ob zgoraj opisanih datumih in urah, da si ogledate najnovejšo epizodo Golden Kamuyas takoj ob premieri (naročniki Premium). Nova epizoda bo na voljo vsem uporabnikom, ki si jo bodo lahko brezplačno ogledali od 26. oktobra 2020 dalje. Tudi če nove epizode ne dobite pravočasno, ne pozabite osvežiti strani ali spletnega mesta.



Zlati Kamuy 3. sezona 3. epizoda

3. sezona 3. epizode filma Golden Kamuy je razkrila datum izida in datum premiere po vsem svetu. Navijači ne bodo čakali veliko časa, saj bo kmalu na sporedu. Anime si lahko ogledate na Crunchyroll in Hulu. Sprva bo izšel z japonskim zvokom, čez nekaj dni pa z angleškimi podnapisi. Za angleške podnapise boste morda morali malo počakati.



Sezona 3 Epizoda 3 Čas izdaje angleškega dub

Funimation bo sčasoma pretakal angleški sinhronizacijski film Golden KamuySeason 3. Še vedno ni jasno, kdaj bo angleški zvok pretočen. Trenutno pa ni jasno, kdaj se bo začel angleški dub stream. Zaenkrat lahko anime gledate v svoji podrejeni obliki na Crunchyrollu, kot je opisano zgoraj. Naslednjo epizodo Haikyuu To the Top lahko predvajate tudi na Crunchyroll-u. Tudi Jujutsu Kaisen je vreden ogleda.

Predogled

Uradni proizvajalci so objavili predogled. Oglejte si še več posodobitev.

Preberite tudi: Katere države potniki morajo pred poletom v Dubaj opraviti PCR test Covid 19? Dotaknite se tukaj, če želite izvedeti še več